Продуктова категория

Свържете се с нас

Обадете ни се на: 86-0631-3581111 (международен бизнес)

Факс: 86-0631-8805589

Добави: № 9 JiuLong Road, икономическото развитие зона, Wendeng, Weihai Сити, провинция Шандонг, Китай 264400

Изпратете ни имейл: sales@composite-china.com

Работно време:

Понеделник-събота (8:00 ч - 17:00 ч.)

Обадете ни се, когато имате нужда от помощ. Ние винаги се радваме да помогнем

Сайт връзка:

www.composites-China.com

http://xinbocomposite.EN.Alibaba.com/

Карбонова тръба образува технологията и нейното приложение

- Aug 03, 2015 -

Карбонова тръба образува процес е на тръбата подвижен машина с Карбон prepreg горещо валцоване съставно Лайсна метод.

Неговият принцип е да се използват горещи ролки върху тръбата подвижен машина, prepreg размекване, топене смола prepreg по-горе. Някои напрежение, на въртене на валовете по време на операцията, с помощта на триене между ролките и вретена, prepreg непрекъснато ролки да умре до нужната дебелина, както и от студено завъртете охлаждане, взети от winder, излекувани в една втвърдяване фурна. Тръба след втвърдяване, премахване на ядрото модел, спиралата ликвидация тръба може да се получи. Въз основа на хранене метод на формоване prepregs, механични методи могат да бъдат разделени ръчно фуражи и непрекъснато. Основната процедура е:

На първо място, Почистване ролки, горещи ролки, нагрява до определена температура, коригиране на prepreg напрежение. Не в валяк налягане ядрото над покритие с освобождаване агент заобиколен на скута 1 и по-ниски валяк, главата в топли ролки, едновременно издърпайте prepreg прикрепен към отопление част на главата, с лидера на скута. Лидер дължина от около 800 ~ 1200 мм, диаметър на тръбата и обиколка дължина на лидер кърпа и лентата, обикновено 150 ~ 250 mm. хвърляне на дебелостенни тръби, при нормална работа, скорост на въртене на дорника поради скоростта, предназначени да забавят близо до дебелината на стената да се постигне дебелина на дизайн, прерязаха лентата.

И след това Продължавай да натискаш под високо налягане, продължи да се върти на мухъл 1 ~ 2. Накрая повдигане ролкови измерване външен диаметър на тръбата, след преминаване на тръбата отстранени от обема, в лечението на пещта.


Related Products