Продуктова категория

Свържете се с нас

Обадете ни се на: 86-0631-3581111 (международен бизнес)

Факс: 86-0631-8805589

Добави: № 9 JiuLong Road, икономическото развитие зона, Wendeng, Weihai Сити, провинция Шандонг, Китай 264400

Изпратете ни имейл: sales@composite-china.com

Работно време:

Понеделник-събота (8:00 ч - 17:00 ч.)

Обадете ни се, когато имате нужда от помощ. Ние винаги се радваме да помогнем

Сайт връзка:

www.composites-China.com

http://xinbocomposite.EN.Alibaba.com/

Pultruded Tube

Pultruded Tube

Pultruded тръби: Нашата компания доставя голямо разнообразие от качествени кухи стандартни и custom-shaped pultruded тръби. Предлагаме кръгли, квадратни и правоъгълни профилирани FRP пулрудирани тръби. Те са налични като структурни пултрусии или като пултурирани електрически форми. Нашите Pultruded тръби са ...

Изпрати запитванеChat Now

Информация за продукта

Pultruded тръби:

Нашата компания предлага голямо разнообразие от качествени кухи стандартни и поръчкови тръбни тръби. Предлагаме кръгли, квадратни и правоъгълни профилирани FRP пулрудирани тръби. Те са налични като структурни пултрусии или като пултурирани електрически форми.

Нашите Pultruded тръби са произведени да бъдат устойчиви на корозия, немагнитни, сред другите характеристики. Те също така могат да бъдат направени за огнеустойчивост.

Всички пулрудирани тръби (кръгли, квадратни или правоъгълни) могат да се произвеждат в широк спектър от смолисти системи, стъклена матрица и цветове. Нашите инженери могат да ви помогнат да проектирате вашият тубуларен профил, така че да можете да увеличите силата на профила, като същевременно елиминирате теглото, материала и в крайна сметка разходите.


XINBO COMPOSITE е един от най-високо ниво на Китай Tube / Rod производители, с професионална фабрика ние сме в състояние да произвеждат евтини pultruded тръба с надеждно качество. Добре дошли в продуктите на едро от нас.

Запитване